Presented By DJ Battle is gecanceld door de aangescherpte Covid-19 regels. Houdt onze socials in de gate voor nieuwe updates!

English | Nederlands

WIN €100
giftcard

Presented By DJ Battle is ons nieuwe online concept voor opkomend DJ-talent in Nederland. We hebben de handen in een geslagen met Keymusic Eindhoven om opzoek te gaan naar het beste dj-talent van Nederland, en degene die wegloopt met de €100,- cadeaubon van Keymusic, een plekje op de time table voor de volgende editie van Presented By + een kledingpakket van PRJCT Studio.

Alle rondes worden live gehouden bij Keymusic Eindhoven, afhankelijk van de actuele situatie is publiek toegestaan en welkom. Ronde 1 zal worden opgesplitst in 2 dagen om het aantal mensen te verminderen om te voldoen aan de covid-19 regelgeving.

 

 

13 + 15 =

CONCEPT

Het concept is eenvoudig, 16 deelnemers zullen strijden in een knock-out toernooi formaat tot er één winnaar is. Er zijn in totaal 3 ronden + de finale, elke ronde komt met zijn eigen uitdagingen om je vaardigheden te testen. De battles zullen allemaal plaatsvinden bij Keymusic Eindhoven.

REGELS

– Elke ronde duurt 10 minuten per DJ.
– Alleen Engelse hiphop & r&b is toegestaan, GEEN NEDERLANDSE RAP
– Stemmen gaat via Instagram
– Wanneer je jezelf inschrijft, verwachten wij dat je op komt dagen
– Verdere instructies volgen na de registratie

RONDES

We willen onze deelnemer uitdagen en daarom hebben we limieten gesteld aan elke ronde, de eerste ronde uitvoeren. Meer informatie zal beschikbaar zijn na registratie 

Ronde 1 (ronde van 16)
– Elke DJ zal vrij zijn om te spelen wat hij wil, zolang het maar US/UK hiphop gerelateerd is. (remixen van hiphopnummers zijn toegestaan)

Ronde 2 & 3 (kwartfinale & halve finale) – live @ Keymusic Eindhoven
– Elke DJ krijgt 1 artiest toegewezen, de DJ kan alleen nummers van die artiest afspelen.
Toegewezen artiesten worden een week voor de strijd bekend gemaakt.

FINALE
– T.B.D.

PRIJZEN

EERSTE PLAATS – €100 KEYMUSIC CADEAUBON + PLAATS OP DE TIMETABLE VOOR DE VOLGENDE PRESENTED BY (T.B.A) + PRJCT STUDIO KLEDINGPAKKET 
TWEEDE PLAATS – €50 KEYMUSIC GIFTCARD + PRJCT STUDIO KLEDINGPAKKET 
DERDE PLAATS – €25 KEYMUSIC GIFTCARD + PRJCT STUDIO KLEDINGPAKKET 

MBX

?

DJ Lawson

?

ZENDY

?

?

?

DJ Lawson

ZENDY

?

?

MBX

?

?

?

a PRJCT initiative